Samenwerking

Bouwen aan samenwerkingen

Bij Van der Voort Potplanten werken we samen met andere toppartijen. Alleen door samenwerkingen aan te gaan en netwerken te bouwen, kunnen we de uitdagingen van de toekomst aan. Daarom gaan wij met alle liefde langdurige relaties aan met bedrijven, organisaties en instanties binnen onze sector. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Hierin zoeken wij altijd de optimale balans.

Nog meer verbinding

Wij gaan dolgraag een verbinding aan, als we zien dat wij toegevoegde waarde hebben, maar ook krijgen. Bijvoorbeeld bij Decorum, Air So Pure, What Women Want en Greencre8. Die wisselwerking is net zo essentieel als de warmtewisselaar in ons aardwarmtenet: het zorgt voor warmte, dynamiek en efficiëntie in samenwerkingen. Daar houden we van!

Decorum

Zo zijn we kweker bij Decorum. Dat is het A-merk van ruim vijftig Nederlandse kwekers, allemaal familiebedrijven van inmiddels de derde of vierde generatie. We zijn trots daar deel van uit te maken. Als je kweker bent bij Decorum, dan staat dat garant voor kwaliteit. Bovendien zijn we bij Decorum omringd door andere topmensen in het vak en leren we van elkaar op allerlei gebied.

Air So Pure

Lid worden van Air So Pure kan alleen als je planten kweekt waarvan de gezonde effecten op mensen wetenschappelijk bewezen is. De aanwezigheid van Air So Pure-planten zuivert de lucht en zorgt dus voor een gezonder klimaat in huis of op kantoor. Meer welzijn, meer productiviteit én minder ziekteverzuim! Onze Spathiphyllum is zo’n sterk luchtzuiverende plant, die rijk bloeit en ook nog eens makkelijk te verzorgen is. Daarom zijn wij trots lid van Air So Pure, een stabiele vereniging waarbinnen hechte onderlinge relaties zijn ontstaan.

What Woman Want®

What-Women-Want® is sinds 2014 een collectief waarin productdevelopers diverse collecties met producten van aangesloten kwekers samenstellen, in combinatie met trendy artikelen die waarde toevoegen. Daardoor zijn we met elkaar altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends en kunnen we onze Spathiphyllums en Azalea’s leveren met de potten die passen bij de trends en de wens van de klanten.

Greencre8

Combineer de uitmuntende kennis van verschillende kwekers over hun planten met de creatieve ideeën van Greencre8 en je krijgt spectaculaire nieuwe producten die passen bij de markt. In 2012 is Greencre8 gestart met het ontwikkelen en aanbrengen van toegevoegde waarde op bloemen en planten. Uit deze creatieve samenwerking ontstaan elk jaar weer nieuwe ideeën en zeer bijzondere producten, waarmee we gezamenlijk de markt veroveren.

‘‘Met Van Der Voort hebben wij een uitdagende samenwerking met de neus dezelfde kant op,
alle kijkend naar een creatief en kleurrijke toekomst’’

Richard Grootscholten, Greencre8

Onze trendy collecties van What-Woman-Want® kunnen niet zonder het mooie assortiment Azalea’s en Spathiphyllum van Van der Voort Potplanten. Door deze langdurige samenwerking is er voor beide partijen een win-win situatie ontstaan. En daar ga ik voor!

Marcel Boom, What-Woman-Want®

“Decorum is het premium merk in de sierteelt en staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Op alle drie deze vlakken is Van der Voort Potplanten een vooruitstrevend lid. Ze leveren altijd de mooiste Spathiphyllum en Azalea en zijn met hun eigen veredeling continu bezig om te vernieuwen. En dat alles zo milieuvriendelijk mogelijk.”

Ron Kloos, algemeen directeur, Decorum

Het aantrekkelijke assortiment Spathiphyllum versterkt ons brede Air So Pure aanbod en is daarmee een grote meerwaarde voor onze klanten. Van der Voort Potplanten is een actief lid binnen Air So Pure. De vooruitstrevende instelling en de betrokkenheid van Van der Voort Potplanten dragen bij aan de verdere ontwikkeling en groei van Air So Pure!

Ronald van Schie, Brand manager, Air So Pure