Over ons

Potplanten

Van der Voort Potplanten produceert Spathiphyllum en Azalea. Spathiphyllum doen we van veredeling tot opkweek tot productie en verkoop in eigen huis. Voor Azalea werken we nauw samen met Belgische kwekers, waarbij wij het in het bloei trekken en commercieel vermarkten voor onze rekening nemen. Zo garanderen we altijd de hoogste kwaliteit.

De beste planten

Bij Van der Voort Potplanten werken we met een groep van toegewijde vakmensen, die constant onze processen optimaliseren. Onze talenten, vergaande automatisering én mechanisering en inzet van data zorgen ervoor dat onze planten altijd voor het beste niveau gaan. Wij hebben maar één doel: onze planten klaar maken om zo goed en zo lang mogelijk te presteren bij de mensen thuis.

We zijn betrokken, oprecht en betrouwbaar!

Maatwerk

Elke plant is maatwerk. Daardoor kan de klant bij Van der Voort Potplanten kiezen uit een groot aantal verschillende potmaten. Door ons interne transport, digitale analyse en uitgebreide marktkennis heeft de klant altijd opties. We kunnen snel schakelen en houden de lijntjes kort, waardoor vergaand maatwerk mogelijk is.

Maatwerk.

Alles voor de klant!

Van hoes tot drop-in

Dat geldt ook voor de accessoires. We leveren de planten af in elke mogelijke hoes, potcover of keramieke pot. Ook stickers zijn geen probleem en zelfs de plant in een keramieke pot zetten is mogelijk. We hebben altijd een grote voorraad keramiek klaar staan, zodat een drop-in van de plant altijd kan. De klant vraagt, wij regelen het.

Snel inspelen op de markt

Ons betrokken team gaat geen uitdaging uit de weg. Dankzij ons team van vakmensen, hun zelfsturend vermogen en de omvang van het bedrijf kunnen we tijd investeren in het optimaliseren van de systemen en het informeren van de klant. Deze manier van organiseren zorgt ervoor dat we zeer veerkrachtig zijn, snel innoveren en vlot inspelen op de markt, wat de uitdaging ook is.