Vacatures

Home » Werken bij

Vacatures

Bij Van der Voort Potplanten is samenwerken essentieel. Ons systeem werkt alleen als iedereen blijft communiceren en zelf oplossend vermogen laat zien. Dat vinden wij de belangrijkste eigenschappen van elke medewerker.
Lijkt het jou leuk om in een gezellig team van vakmensen samen te werken en met elkaar elke uitdaging aan te gaan? Check dan snel de openstaande vacatures.

  • Lees meer
  • Lees meer

“Door het brede assortiment kunnen we elke dag de klant verrassen. Dit en het gezellige team maakt werken bij Van der Voort Potplanten leuk!”

Thomas Ris, accountmanager Van der Voort Potplanten

“Mijn baan bij Van der Voort Potplanten is leuk en afwisselend, met vele wisselende factoren. Geen dag is hetzelfde. Door goed team-werk en tesamen de prestatie hiervan neerzetten geeft voldoening en energie. De samenwerking met vele collega’s maakt het ook nog eens leuk en gezellig!”

Erwin Duijvestijn, bedrijfsleider Van der Voort Potplanten (locatie: Zwethlaan 30)

Staat jouw droombaan er niet bij?

Maar je bent wel enthousiast geraakt door deze site, onze leuke collega’s en/of onze prachtige planten? Dan nodigen we je graag uit voor een kopje koffie en geven je een rondleiding, zodat we elkaar beter leren kennen. Wie weet hebben we wel een passende vacature voor jou!

We vinden het sowieso leuk om wat van je te horen!

Solliciteren