spathiphyllum

Vacature: Teeltspecialist (m/v)

 

Van der Voort Potplanten B.V. is een groeiende potplantenkwekerij met meerdere, aan elkaar grenzende locaties in Honselersdijk. Op een totaal oppervlak van ruim 80.000 m2 telen en produceren wij diverse, uiteenlopende potmaten en plantvormen van Spathiphyllum, Azalea en Ludisia. Samen met Van der Voort Selectie B.V. en Van der Voort Young Plants B.V. vormen wij een geheel van uiteenlopende bedrijfsactiviteiten waarbij de gehele productketen, van veredeling en productontwikkeling, de productie van jonge planten/stekken tot en met de gehele marketing van onze eindproducten, verenigd is. Bij Van der Voort zijn ca. 50 medewerkers werkzaam en wij zijn lid van de telersverenigingen Decorum en Air So Pure.

Als bedrijf hechten wij veel waarde aan de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Zo werken wij met een intern training en coaching programma om talenten te ontwikkelen. De juiste persoon op de juiste plaats met als doel dat mensen met plezier presteren.

Vanwege het vertrek van een collega die voor een andere uitdaging heeft gekozen zijn wij op zoek naar nieuwe instroom in de rol van:


(Aankomend) Teeltspecialist

 

Binnen deze veelzijdige functie weet je alle voorkomende teeltsituaties te managen en uit te voeren op het gebied van bemesting, belichting en watergift. Je bent sparringpartner voor onze teeladviseurs die een belangrijke pijler vormen in het geheel. Je schept de juiste condities en werksfeer binnen de organisatie en weet professionaliteit te combineren met humor.


Taken en verantwoordelijkheden:

• Uitvoering en beheersing van klimaat op onze diverse teelten;
• Controle en bestrijding van gewas op ziekte en plagen;
• Het opstellen en onderhouden van onze teeltplanning;
• Managen van de teelt technische installaties;
• Signaleren en opvolgen van storingen;
• Het signaleren van groei en klimaat afwijkingen en maken van verbetervoorstellen;
• Het realiseren, meten en borgen van de meest optimale teeltresultaten en bijhorende certificeringen.

 

Wij vragen voor deze functie:

• MBO+ werk- en denkniveau;
• In bezit van een spuitlicentie;
• Affiniteit met automatisering waarbij kennis van (Hoogendoorn) klimaatcomputer een sterke pre;
• Hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel;
• Flexibele werkhouding en hands-on mentaliteit.


Durf jij deze fulltime uitdaging aan? Dan hebben wij als werkgever veel te bieden. Zo hechten wij waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en stimuleren wij eigen inbreng en vrijheid om de functie verder vorm te geven. Een goede sfeer en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel wat maakt dat we als collega’s iets voor elkaar over hebben.

Als jij je herkent in bovenstaand profiel en graag deel uit wil maken van een veelzijdig en internationaal opererende organisatie, mail dan je cv + motivatie naar hugo@ontwikkelwijzer.nl of neem contact op via nummer; 06-147 97 000.

 

Van der Voort Potplanten B.V.
Zwethlaan 34
2675 LB  Honselersdijk
www.vandervoort.nl